Δεν θηλάζουμε στο Facebook

Δεν θηλάζουμε στο Facebook

Σαν να τα έχει λίγο χαμένα το Facebook με τις φωτογραφίες που εμφανίζουν μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους. Αν και από τη μία πλευρά δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον θηλασμό από την άλλη πλευρά όμως πολλές μητέρες διαμαρτύρονται ότι είδαν τις φωτογραφίες τους να χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές και τους λογαριασμούς τους να "κλειδώνονται".

Πιο εξοργισμένη απ' όλους φαίνεται πως είναι η Εμα Κασνίκα, που μπήκε στο Facebook το 2007 και έκτοτε έχει διε 30 φωτογραφίες της να χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές και τον λογαριασμό της να "κλειδώνεται" 4 φορές, την τελευταία για 30 ημέρες. Η Κασνίκα μετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων διαμαρτυρίας όπου (εξοργισμένες) μητέρες θα πάρουν τα παιδιά τους και θα τα θηλάσουν μπροστά (ή μέσα αν τα καταφέρουν) από τα γραφεία του Facebook σε αμερικανικές πόλεις και τη Σιγκαπούρη. 

Σε δημοσίευμα της San Franscisco Chronicle φιλοξενείται δήλωση εκπροσώπου του Facebook που αποδίδει την απόσυρση των φωτογραφιών σε ανθρώπινο λάθος. Οποιοσδήποτε μπορεί να χαρακτηρίσει ως προσβλητική οποιαδήποτε φωτογραφία η οποία διαγράφεται από το Facebook μετά την εξέτασή της από κάποιον εργαζόμενο στην εταιρεία. Ομως ο αριθμός των φωτογραφιών που καλούντι να διαχειριστούν οι υπάλληλοι του Facebook είναι τεράστιος και πολλές φορές συμβαίνουν λάθη. Αυτά λένε από το Facebook αν και η απάντηση είναι προφανής: Προσλάβετε περισσότερο κόσμο...

SOCIAL MEDIA,FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home