Δεν είναι μόνο τα προϊόντα της Apple που ξεπουλάνε. Το ίδιο συμβαίνει και με τουλάχιστον ένα προϊόν της Samsung, και πιο συγκεκριμένα, με το Galaxy S III, το οποίο μόλις ξεπέρασε τα 30 εκατ. πωλήσεις μέσα σε διάστημα πέντε μηνών!
Οι ιθύνοντες του κορεατικού κολοσσού δείχνουν άκρως ικανοποιημένοι από την εμπορική πορεία της «ναυαρχίδας» τους στο χώρο των smartphones, δεδομένου ότι ο προκάτοχος του, το Galaxy S II, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα (150 ημέρες) είχε 10 εκατ. πωλήσεις, νούμερο που και αυτό είχε χαρακτηριστεί ικανοποιητικό.
Πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις επιδόσεις του iPhone 5 μέσα σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα προκειμένου να φανεί κατά πόσον η Samsung έχει αρχίσει να μειώνει –τουλάχιστον- την απόσταση από την Apple, όσον αφορά στα hi-end smartphones.
Σχόλια