Τη λειτουργία της στην Αθήνα ξεκίνησε και επίσημα η Wolt, η φινλανδική πλατφόρμα food delivery, που υπόσχεται μία νέα, βελτιωμένη εμπειρία για όσους παραγγέλνουν φαγητό online.
Με βάση τη Φινλανδία, από όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2014, η Wolt είναι μία βραβευμένη από την Apple πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού. Προσφέρει ευκολία και ασφάλεια, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής, και αμίμητη χρηστικότητα και αισθητική. Από το 2014 περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν τη Wolt, παραγγέλνοντας από τα 3.500 συνεργαζόμενα εστιατόρια σε 38 πόλεις και 14 χώρες, με πιο πρόσφατη προσθήκη την Αθήνα. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους παγκοσμίως.
Η ακτίνα της Wolt στην Αθήνα καλύπτει για αρχή τις περιοχές Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Χολαργού, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Ψυχικού, Μελισσίων, Βριλησσίων και Ν. Ερυθραίας σε συνεργασία με περισσότερα από 50 εστιατόρια, που προσφέρουν επιλογές από διάφορες εθνικές κουζίνες. H διαδικασία παραγγελίας διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το site της Wolt, ενώ η πληρωμή είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και διακρίνεται από μέγιστη ασφάλεια.
Σκοπός της πλατφόρμας είναι να διευκολύνει τους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν το κάθε γεύμα της ημέρας τους απόλαυση, επιλέγοντας καλό φαγητό από πληθώρα αξιόλογων εστιατορίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αμεσότητας, ευκολίας και της μοντέρνας εμπειρίας χρήσης, προσφέρεται μία ακόμα έξυπνη λειτουργία, η live παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας.
Μερικά από τα εστιατόρια που μπορεί κανείς να βρει ήδη στην Wolt είναι τα: Vegan Fairies, Big Cahuna, Il Covo, La Rotisserie, Κρήσσα Γη, Penny Lane, Nama. Ως το τέλος του 2019 η Wolt σκοπεύει να επεκταθεί σε νέες περιοχές της Αθήνας διευρύνοντας σημαντικά το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων και προσθέτοντας νέα σημεία εξυπηρέτησης.
Λίγα λόγια για τη Wolt
Η Wolt ξεκίνησε το 2014 ως startup και σήμερα παρουσιάζει επιτυχημένη παρουσία στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Τσεχία, το Ισραήλ, την Κροατία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Γεωργία και φυσικά τη Φινλανδία, έχοντας επιτύχει σε παγκόσμιο επίπεδο τριπλασιασμό του κύκλου εργασιών της, αλλά και αντίστοιχη αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της σε σύγκριση με το 2017.
Σχόλια