Τα HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition και WATCH FIT 3 ανεβάζουν τον πήχη στον σχεδιασμό των έξυπνων ρολογιών

Advertorial @ 26.06.2024
Τα HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition και WATCH FIT 3 ανεβάζουν τον πήχη στον σχεδιασμό των έξυπνων ρολογιών

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ένας κατασκευαστής “επιστρατεύει” όλη την φαντασία και την καλλιτεχνική του διάθεση, προκειμένου να δημιουργήσει ένα εξαιρετικής αισθητικής προϊόν, πέραν από το συνηθισμένο κλασσικό σχεδιασμό. Ένα προϊόν που θα κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η HUAWEI τολμά κα φέτος με δύο νέες προτάσεις που ανεβάζουν τον πήχη στο design των έξυπνων ρολογιών. Τα HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition και WATCH FIT 3 αποτελούν δύο εντυπωσιακές προτάσεις που απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά και θέλουν να τα γοητεύσουν με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους και τις αναβαθμισμένες λειτουργίες τους.


Το HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition αλλάζει το παιχνίδι στα premium ρολόγια

Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition αποτελεί ένα ρολόι σύμβολο για όλη την αγορά των έξυπνων ρολογιών, χάρη στην εκπληκτική σχεδίασή του και την ανθεκτική κατασκευή με υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας. Το νέο ρολόι της HUAWEI εμπνέεται από τα επιτεύγματα του ανθρώπου στην εξερεύνηση του Διαστήματος τόσο σε επίπεδο κατασκευής όσο και εμφάνισης. Η εταιρεία έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει για το WATCH 4 Pro Space Edition για να προσφέρει επίπεδο ποιότητας ανάλογο με εκείνο με προσφέρουν premium παραδοσιακά ρολόγια. Ενδεικτικά, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition χρησιμοποιεί αεροδιαστημικό DLC Titanium, ένα σκληρό αλλά ελαφρύ υλικό. Ουσιαστικά, πάνω από μια στιβαρή βάση τιτανίου, έχει εφαρμοστεί μια επίστρωση άνθρακα (DLC) που μοιάζει με διαμάντι στη θήκη και τον ιμάντα του ρολογιού.

Εξίσου ανθεκτική και η μεγάλη οθόνη του ρολογιού, με ένα σφαιρικό γυαλί από ζαφείρι και πιστοποιημένη με υψηλό επίπεδο σκληρότητας Mohs, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αντέξει και τις πιο σκληρές δραστηριότητες. Χάρη στα εξαιρετικά υλικά του, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition υποστηρίζει επίσης στεγανοποίηση ελεύθερης κατάδυσης 30 μέτρων, στεγανοποίηση κολύμβησης 5 ATM, IP68 και συμμορφώνεται με τα πρότυπα μηχανικής καταδυτικού εξοπλισμού EN 13319. Υποστηρίζει δηλαδή τα πιο αυστηρά πρότυπα, έτσι ώστε να συντροφεύει τον κάτοχό του ακόμα και στις πιο extreme δραστηριότητές του.

 

HUAWEI WATCH FIT 3: μόδα και στυλ στο τετράγωνο

Το HUAWEI WATCH FIT 3 επιχειρεί να προσελκύσει κυρίως τους νέους και νέες κάθε ηλικίας, χάρη στο ιδιαίτερο, τετράγωνο, design, τα ζωντανά του χρώματα -στην οθόνη και στα διαθέσιμα λουράκια- και στην παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Χωρίς βέβαια να «προδίδει» τις ρίζες της HUAWEI, αφού διαθέτει πολλές αναβαθμισμένες λειτουργίες μέτρησης για κάθε είδους sport, αλλά και υγείας.

«Fashion squared» είναι το φετινό σύνθημα της HUAWEI, η οποία επιχειρεί να θέσει για μια ακόμα φορά τις τάσεις στα wearables, ως προς το στυλ και την καινοτομία. Το νέο τετράγωνο smartwatch HUAWEI WATCH FIT 3 κολακεύει τον καρπό με κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρειά του. Άνετο και κομψό, με στρογγυλεμένες άκρες στην κάσα του και μια χρωματιστή εξωτερική κορώνα και συνολικά το σώμα του από αλουμίνιο που αποπνέει και την απαραίτητη αίσθηση υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία φιλικών στο δέρμα μας υλικών για τα λουράκια έρχεται να συμπληρώσει την εμφάνιση, προσφέροντας στο χρήστη να προσαρμόσει το ρολόι ακριβώς στο προσωπικό του γούστο, στη διάθεσή του, στην εποχή. Ακόμα και στο watch face της AMOLED οθόνης 1,82 ιντσών, η οποία χάρη στη μέγιστη φωτεινότητα των 1500nits εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού ή έντονου φωτισμού.

 

Παρακολούθηση υγείας που συναρπάζει

Μαζί με τον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό, τα δύο νέα ρολόγια φέρνουν και πλήθος λειτουργιών παρακολούθησης άσκησης και υγείας, αποτελώντας ένα προσωπικό γυμναστή και ένα πολύτιμο σύντροφο 24x7 για τον κάτοχό του.

Ενδεικτικά, το HUAWEI WATCH FIT 3 έρχεται με HUAWEI TruSleep 4.0 προσφέροντας εξαιρετική μέτρηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, με τη νέα λειτουργεία Sleep Breathing Awareness να επιτρέπει στους χρήστες να κοιμούνται με μεγαλύτερη ηρεμία, ενώ με το HUAWEI TruSeen 5.5 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Επιπλέον, ειδικά για τις γυναίκες το ρολόι προσφέρει νέα, καλύτερη προβολή ημερολογίου για τον εμμηνορρυσιακό κύκλο, για να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά, έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν την υγεία και την καθημερινότητά τους πιο εύκολα.

Από την άλλη πλευρά, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition εκτός από τα παραπάνω διαθέτει και το Health Overview 2.0, μια βελτιωμένη λειτουργία που μπορεί να πραγματοποιήσει έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας σε ένα μόλις λεπτό, χάρη σε επτά βασικούς δείκτες υγείας που μπορεί ταυτόχρονα να παρακολουθεί. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν στον κάτοχο μια ολοκληρωμένη εικόνα και κατανόηση της κατάστασης της υγείας του, τονίζοντας τυχόν ανωμαλίες που απαιτούν επαγγελματική ιατρική φροντίδα.

Επιπλέον, και τα δύο ρολόγια προσφέρουν τη λειτουργία Health Community στην εφαρμογή HUAWEI Health, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τις προσωπικές ενημερώσεις υγείας των μελών της οικογένειας και των φίλων τους, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών Health Glance. Μια χρήσιμη λειτουργία σε περίπτωση που έχετε κάποιο ευάλωτο ή ηλικιωμένο άτομο στον κύκλο σας και θέλετε να έχετε, ακόμα και από απόσταση, μια συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Μέσω του Health Community, oι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με μη φυσιολογικές μετρήσεις ή να στέλνουν υπενθυμίσεις για τη διεξαγωγή σαρώσεων ρουτίνας για επισκόπηση υγείας, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν στενά την υγεία των αγαπημένων τους. Μάλιστα, το έξυπνο ρολόι της HUAWEI μπορεί να ανιχνεύσει τυχόν πτώσεις και να ειδοποιήσει τις στενές επαφές του χρήστη, εκκινώντας το Emergency SOS, ώστε να μπορεί να αναζητήσει άμεση βοήθεια.

 

Αναβαθμισμένη παρακολούθηση αθλητικών δραστηριοτήτων

Εντυπωσιακές είναι και οι δυνατότητες παρακολούθησης της αθλητικής δραστηριότητας του χρήστη που προσφέρουν τα δύο ρολόγια της HUAWEI. Το HUAWEI WATCH 4 4 Pro Space Edition έρχεται με λεπτομερή ανάλυση για πολλές δεκάδες αθλήματα, εσωτερικού και ανοικτού χώρου, επιτρέποντας στο χρήστη να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη φυσική του κατάσταση και τους στόχους που έχει θέσει. Ο χρήστης λαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για την προσπάθεια που καταβάλλει, τις αποστάσεις που διανύει, το βάθος που καταδύθηκε και πολλά ακόμη.

Από την άλλη πλευρά, οι αναβαθμισμένες αθλητικές δραστηριότητες του HUAWEI WATCH FIT 3 βασίζονται σε τρεις τομείς συνηθειών του χρήστη: τη διατροφή, την κίνηση και τη διατήρηση φόρμας.

Αν λοιπόν έχετε θέσει κάποιους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση και τη διαχείριση του βάρους αυτό το καλοκαίρι, το HUAWEI WATCH FIT 3 είναι η συσκευή που αναζητάτε. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή Stay Fit διαθέτει μια ενημερωμένη παγκόσμια βάση δεδομένων διατροφικών θερμίδων σε 50 χώρες, παρέχοντας διατροφικές αναλύσεις για την προώθηση μιας ισορροπημένης διατροφής και προγράμματος άσκησης, για πιο επιστημονική διαχείριση βάρους. Αν μάλιστα κάποιες φορές παρασυρθείτε με λίγο παραπάνω φαγητό ή λιγότερη άσκηση και δεν καταφέρνετε να πιάσετε τους στόχους καθημερινής δραστηριότητας ή απώλειας λίπους η «έξυπνη πρόταση» του HUAWEI WATCH FIT 3 θα σας προτείνει τύπους άσκησης και διάρκεια με βάση τις συνήθειές σας και τις καιρικές συνθήκες. Όσο πιο πολύ το φοράτε στον καρπό τόσο καλύτερα σας μαθαίνει για να προτείνει την κατάλληλη άσκηση.

Επιπρόσθετα, το νέο smartwatch της HUAWEI διαθέτει λειτουργίες που εστιάζουν στη φυσική σας κατάσταση, προσθέτοντας οδηγίες με ήχο και κινούμενα σχέδια για την προθέρμανση και τις διατάσεις που πρέπει πάντα να προηγούνται από ένα έντονο τύπο άσκησης. Μάλιστα, η εφαρμογή HUAWEI Health προσφέρει πάνω από 660 μαθήματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών συνεδριών καύσης λίπους που σχεδιάστηκαν από την κορυφαία παγκόσμια fitness & lifestyle influencer, Pamela Reif.

Συνολικά το HUAWEI WATCH FIT 3 υποστηρίζει περισσότερες από 100 αθλητικές λειτουργίες, προσθέτοντας πέντε νέα αθλήματα, όπως το όλο και πιο δημοφιλές padel, αλλά και το ποδόσφαιρο.

 

Μεγάλη αυτονομία και πλήθος λειτουργιών για μια πιο όμορφη καθημερινότητα

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει χτίσει η HUAWEI στα έξυπνα ρολόγια της, τόσο το HUAWEI WATCH FIT 3 όσο και το WATCH 4 Pro Space Edition έρχονται με μεγάλη αυτονομία, που μπορούν να φθάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν (WATCH 4 Pro Space Edition) τις 10 ημέρες μόνο με μια φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν φύγετε για τις διακοπές σας χωρίς το φορτιστή, το νέο σας ρολόι μπορεί να παραμείνει «ζωντανό» σε όλη τη διάρκειά τους. Από την άλλη πλευρά, αν χρειαστεί να φορτίσετε τη συσκευή, μόλις  λίγα λεπτά «στην πρίζα» αρκούν για μια ολόκληρη ημέρα αυτονομίας.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, τα δύο ρολόγια υποστηρίζουν κάθε καθημερινή συνήθεια με λειτουργίες, όπως η αναπαραγωγή μουσικής, ανταλλαγή μηνυμάτων, γρήγορες απαντήσεις, πληροφορίες καιρού και πολλά άλλα.

 

Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI FIT 3 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.


HUAWEI WATCH FIT 3,HUAWEI WATCH 4 PRO SPACE EDITION,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home