Ψάχνεις ταίρι για το καλοκαίρι; Τα smartphones της σειράς TCL 50 σε ακόμα πιο προσιτές τιμές

Advertorial @ 12.07.2024
Ψάχνεις ταίρι για το καλοκαίρι; Τα smartphones της σειράς TCL 50 σε ακόμα πιο προσιτές τιμές

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι πάντα μια καλή περίοδος για αγορές προϊόντων τεχνολογίας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να καλύψουμε τις ανάγκες μας, για να αναβαθμίσουμε την εμπειρία χρήσης, δαπανώντας λιγότερα χρήματα.

Στα smartphones της TCL ο δείκτης ποιότητας, τεχνικών προδιαγραφών και κόστους απόκτησης είναι σταθερά υψηλός. Στην περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων, η TCL κάνει ακόμα πιο ελκυστική για τον καταναλωτή την επιλογή των προϊόντων της, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ακόμα πιο προσιτές τιμές.

Ιδιαίτερα τα νέα μοντέλα της σειράς TCL 50 αποτελούν το ιδανικό ταίρι για αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής σε τιμές που μπορεί να ανταποκριθεί η πλειονότητα των καταναλωτών. Επειδή κάθε καταναλωτής έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κριτήρια αγοράς, τα νέα μοντέλα της σειράς, το TCL 50 5G και οι δύο εκδόσεις του TCL 50 SE, έρχονται να καλύψουν διαφορετικά προφίλ χρήσης, διασφαλίζοντας ότι καθένας μας μπορεί να έχει μια συσκευή που τον καλύπτει.

 

TCL 50 5G: υψηλές 5G ταχύτητες σε ένα smartphone υψηλών προδιαγραφών

Το TCL 50 5G υπόσχεται ταχύτητα και καθηλωτική εμπειρία σε όσους δίνουν ένα παραπάνω λόγο στην συνδεσιμότητα. Η υποστήριξη 5G προσφέρει καλύτερη πλοήγηση στο Internet και στα social media, ταχύτερη ανάρτηση φωτογραφιών και video από τις καλοκαιρινές διακοπές και συνολικά μια πολύ καλύτερη εμπειρία σε όλο το online περιβάλλον μας: στις streaming υπηρεσίες μουσικής και video, στα podcasts που ακούμε όλο και περισσότερο, σε audio books που σταδιακά κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Για να συμπληρώσει την εμπειρία, το TCL 50 5G έρχεται με επιπλέον χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση. Μεγάλη οθόνη 6,6 ιντσών, ανάλυσης HD+, ρυθμού ανανέωσης 90Hz και τεχνολογίας NXTVISION που εξασφαλίζει ομαλά και ζωντανά γραφικά, αλλά και προστασία των ματιών στην πολύωρη χρήση. Η εμπειρία εικόνας συμπληρώνεται και με ήχο DTS 3D, έτσι ώστε η μουσική, αλλά και οι ταινίες ή σειρές να φτάνουν… στα αυτιά σας στην καλύτερη ποιότητα.

Η υβριδική κύρια κάμερα 50MΡ που αξιοποιεί εργαλεία ΑΙ για να προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες θα σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο, με το TCL 50 5G να προσφέρει και άφθονο αποθηκευτικό χώρο 128GB. Το νέο μοντέλο της TCL τροφοδοτείται από ένα πολύ ικανό επεξεργαστή, MediaTek Dimensity 6100+, για να ανταποκριθεί σε αυξημένες ανάγκες χρήσης. Από την άλλη πλευρά, η μνήμη RAM φθάνει έως και τα 8GB, αφού μπορεί να δανείζεται GBs από τον αποθηκευτικό χώρο για τις επεξεργαστικές ανάγκες της συσκευής. Η υποστήριξη eSIM και η τεχνολογία NXTURBO ενισχύουν τη συνδεσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση, ενώ η μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας άνω των 5000mAh, συμπληρώνουν ιδανικά το πακέτο του TCL 50 5G.

Το TCL 50 5G διατίθεται κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων στην τιμή των 159 ευρώ.

 

TCL 50 SE: απολαύστε ταινίες και σειρές σε μεγαλύτερη οθόνη

Για τους φίλους των media, των ταινιών και των σειρών, το TCL 50 SE είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η TCL στο νέο της μοντέλο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση για να ανταποκριθεί σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν πλούσιο multimedia περιεχόμενο στην οθόνη του smartphone, επενδύοντας στα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η μεγάλη οθόνη 6,8 ιντσών, με κορυφαία ανάλυση FHD+, ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, και τεχνολογία NXTVISION εξασφαλίζουν άρτια και ξεκούραστη εμπειρία θέασης, ακόμα και για αρκετές ώρες, ενώ ο καθηλωτικός ήχος DTS 3D είναι το ιδανικό συμπλήρωμα που εξασφαλίζει καθηλωτική απόλαυση.

Τοπία, μοναδικές στιγμές διακοπών και πορτρέτα αποτυπώνονται εξαιρετικά με την υβριδική κάμερα ανάλυσης 50MP, που αξιοποιεί και τεχνολογίες ΑΙ, για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.

Το αποτελεσματικό chipset MediaTek Helio G88 αποτελεί την «καρδιά» του νέου μοντέλου της TCL και συνοδεύεται από δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου: 128GB ή 256GB για όσους έχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν RAM έως 12GB (6GB + 6GB), με την μπαταρία των 5010mAh να εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αυτονομίας. Μάλιστα, το TCL 50 SE προσφέρει και γρήγορη φόρτιση, εξασφαλίζοντας πολύωρη χρήση ακόμα και με λίγα λεπτά στην πρίζα.

Το TCL 50 SE διατίθεται στην τιμή των 129 ευρώ για την έκδοση των 128GB και στα 149 ευρώ για εκείνη των 256GB.

TCL 50 5G,TCL 50 SE,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home